Modellen

ACTIES

Bekijk onze acties:

Overzicht

Fiat Punto

Benzine - Benzine + LPG - CNG/Benzine - Diesel
100 pk / 74 kW
4,3 - 7,9 BZ / 5,9 - 7 LPG (l/100km)
5
Euro 6
Handgeschakeld

Details

Voertuig beschrijving

Inleiding

De sportieve hatchback voor iedereen: praktisch, zuinig en milieuvriendelijk. Zijn leeftijd is de Fiat Punto niet aan te zien. Dynamische styling, compacte vormen: de Punto is nog even actueel als altijd.


De innovatieve 100 pk TwinAir Turbo-benzinemotor van de Punto is een toppunt van efficiëntie. De combinatie van een turbocompressor met een aanzienlijk kleinere motor (downsizing) maakt een verlaging van de CO2-emissie en het brandstofverbruik tot 30% mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen en de prestaties.


Standaard is de Punto uitgerust met onder meer airconditioning, dagrijverlichting en een uitgebreide radio/mp3-speler.

Design

ONGECOMPLICEERD

Dynamisch, ongecompliceerd en tijdloos: de Punto's sterke, maar nuchtere karakter komt tot uiting in de zuivere lijnen van zijn front. De horizontaal gedeelde radiateurgrille en bumper in carrosseriekleur met geïntegreerde richtingaanwijzers geven hem een vlotte, zelfs een beetje brutale uitstraling. Perfect dus.

 

COMFORT IN STIJL

De Fiat Punto heeft alle ruimte en comfort die u zich kunt wensen. Maar u wilt natuurlijk ook een beetje goed voor de dag komen. Daarom Fiat Punto biedt ook precies de klasse die u zoekt.

Comfort

WAT IS UW IDEALE KLIMAAT?
De Nederlandse zomer mag dan misschien meestal niet geweldig zijn, toch kan het hier ook tropisch warm worden. Daarom heeft de Punto standaard airconditioning: handbediend op de PopStar, en automatisch en instelbaar voor twee temperatuurzones op de Sempre.

MAAK HET UZELF GEMAKKELIJK
De Punto is een praktische auto die weet wat u nodig heeft: daarom zijn er overal in het interieur opbergvakken voor alles wat u onderweg bij de hand wilt hebben. De sportief geprofileerde stoelen zijn bekleed met moderne technostoffen, zoals elektrogelaste rib-gaasstof. In een beetje lounge mag chique leer niet ontbreken: daarom zijn het stuurwiel en de versnellingspookknop bij de Punto Sempre - en ook bij de Popstar - bekleed met zwart leder.

Technologie

LIVE SOCIAL 
De Punto gaat met zijn tijd mee: de PopStar (optioneel) en Sempre (standaard) zijn nu ook verkrijgbaar met een geavanceerd Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 5-inch touchscreen, Bluetooth®, USB, Aux-ingang en bedieningstoetsen op het stuurwiel. En geen paniek als u een keer de weg kwijt bent: een navigatiesysteem is ook ingebouwd.

WAT STAAT ER OP JE PLAYLIST?
Of u nu naar muziek op uw eigen iPod wilt luisteren of naar de favoriete tracks van een vriend of vriendin: via Bluetooth®, USB of de Aux-ingang sluit je snel en eenvoudig externe apparaten aan op het audiosysteem van de Punto.

Veiligheid

7 AIRBAGS, 7 KEER MEER ZEKERHEID
De Punto laat u van het rijden genieten in de wetenschap dat u en uw mede-inzittenden goed zijn beschermd: in aanvulling op de carrosserie van hogesterktestaal met kreukelzones die de energie bij een botsing opvangen, is hij standaard uitgerust met frontairbags voor de bestuurder en passagier voorin en twee gordijnairbags. Zijairbags zijn optioneel verkrijgbaar.

 

VEILIG OP WEG
De Punto is standaard uitgerust met Hill Holder, een systeem dat wegrijden tegen een helling op makkelijker maakt dan ooit. Dankzij de rijhulpsystemen als ABS met elektronische remkrachtverdeling en ESC-stabiliteitsregeling met Hill Holder bent u in de Punto vrijwel elke gevaarlijke situatie de baas.

 

Overzicht

Fiat Punto

Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Fiat Punto voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.